Saarioinen Oy

Timjamin tuoksuinen ohra-feta-punajuurivuoka Kultamuruilla

  • KM
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 2500 g Kultamuru 500 g
  • 6000 g karkea punajuuriraaste
  • 3200 g rikottu ohrasuurimo
  • 735 rkl vähäsuolainen kasvisliemi
  • 210 rkl laktoositon ruokakerma
  • 50 g kuivattu timjami
  • 75 g suola
  • 15 g mustapippurirouhe
  • 3000 g laktoositon fetajuusto murennettuna
  • 50 g tuore timjami

Valmistusohje

Lado punajuuriraaste, Kultamurut, ohrasuurimot sekä 2/3 fetajuustosta kerroksittain voideltuun 1/1-65 gn-vuokaan.

Sekoita kasvisliemi, ruokakerma sekä mausteet keskenään ja lisää liemi tasaisesti vuokaan.

Kypsennä 160°C yhdistelmäpaistolla noin 50 minuuttia.

Anna vetäytyä lämpökaapissa hetken aikaa ennen tarjoilua. Ripottele loput fetajuustosta vuoan pinnalle juuri ennen tarjoilua ja viimeistele tuoreella timjamilla.

 

Raaka-aineita /  gn-vuoka

0,500 kg           Kultamuru

1,200 kg           punajuuriraaste

0,640 kg           ohrasuurimo

2,700 l              mausteliemi

0,600 kg           fetajuusto

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit