Ohra-punajuurivuoka broilerilla ja fetalla
- KM
- L
Kananmunaton , Laktoositon ,
Annoslaskuri
Ainekset
Valmistusohje
Lado punajuuriraaste, broilerkuutiot, ohrasuurimot sekä 2/3 fetajuustosta kerroksittain voideltuun 1/1-65 gn-vuokaan.
Sekoita kasvisliemi, ruokakerma sekä mausteet keskenään ja lisää liemi tasaisesti vuokaan.
Kypsennä 160°C yhdistelmäpaistolla noin 50 minuuttia.
Anna vetäytyä lämpökaapissa hetken aikaa ennen tarjoilua. Ripottele loput fetajuustosta vuoan pinnalle juuri ennen tarjoilua ja viimeistele tuoreella timjamilla.
Raaka-aineita / gn-vuoka
0,800 kg broilerkuutio
1,200 kg punajuuriraaste
0,640 kg ohrasuurimo
2,700 l mausteliemi
0,600 kg fetajuusto