Tomaattinen kalapyörykkävuoka

Maukas kalapyörykkävuoka syntyy vaivattomasti ja on helppo tarjoilla yhdessä vuoassa. Maistuu varmasti kaikille kohderyhmästä riippumatta kastikkeen maustetasoa säätämällä.

  • G
  • L

Valmistusohje

Mittaa kastikkeen ainekset jogurttia lukuunottamatta kattilaan. Keitä noin 10 minuuttia ja ota sitten kattila pois liedeltä. Lisää jogurtti ja tarkista maku.

Levitä kohmeiset kalapyörykät 1/1-65 gn-vuokaan yhteen kerrokseen. Kuumenna 180 °C kiertoilmauunissa noin 15 minuuttia. Lisää kastike vuokaan tasaisesti pyöryköiden päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle ja jatka kuumennusta vielä 15 minuuttia. Viimeistele tuoreella rosmariinilla ja sitruunalohkoilla.