Saarioinen Oy

Tomaattinen kalapyörykkävuoka

Maukas kalapyörykkävuoka syntyy vaivattomasti ja on helppo tarjoilla yhdessä vuoassa. Maistuu varmasti kaikille kohderyhmästä riippumatta kastikkeen maustetasoa säätämällä.

  • G
  • VL

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Kastike

  • 3500 g tomaattimurska
  • 450 g maustamaton jogurtti, laktoositon
  • 5,6 rkl sitruunamehu
  • 5 g kuivattu rosmariini
  • 2 g juustokumina
  • 3 g suola
  • 1 g mustapippurirouhe

Valmistusohje

Mittaa kastikkeen ainekset jogurttia lukuunottamatta kattilaan. Keitä noin 10 minuuttia ja ota sitten kattila pois liedeltä. Lisää jogurtti ja tarkista maku.

Levitä kohmeiset kalapyörykät 1/1-65 gn-vuokaan yhteen kerrokseen. Kuumenna 180 °C kiertoilmauunissa noin 15 minuuttia. Lisää kastike vuokaan tasaisesti pyöryköiden päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle ja jatka kuumennusta vielä 15 minuuttia. Viimeistele tuoreella rosmariinilla ja sitruunalohkoilla.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit