Tulinen Mexican lihakeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

5000 g Naudan suikaloitu E-lajitelma 10 x 10 x 58 mm, kypsä 2 kg
1050 rkl Vesi
5000 g Peruna
500 g Purjosipuli
10 g Jalapeno, viipale
1000 g Paprika, punainen
800 g Oliivi vihreä kivetön
2000 g Papu, valkoinen
900 g Sipuli, puna lohko tuore
100 g Suola
30 g Chili, tuore
100 g Lihaliemijauhe 4,5 kg
500 g Tomaattipyree

Valmistusohje

  1. Laita Lihat pusseineen reiälliseen GN-vuokaan yhdistelmäuunin höyrytoiminnolle noin 20 minuutiksi.
  2. Kuori ja kuutioi perunat ja laita kiehumaan.
  3. Pilko muut kasvikset kulhoon, kun perunat ovat melkein kypsiä, lisää ne joukkoon. Anna kypsyä vielä hieman.
  4. Lisää pakkauksen ohjeeen mukaan esilämmitetyt lihat ja mausta keitto.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: