Saarioinen Oy

Uunipaella broilerilla, salamilla ja pekonilla

  • G
  • KM
  • L
  • M

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

Mittaa 1/1-65 gn-vuokaan riisi, salami-pekonimuru, paprikakuutiot, sipulikuutiot ja valkosipulimurska. Sekoita kaikki keskenään.

Sekoita paseerattu tomaatti, kanaliemi ja mausteet keskenään. Lisää liemi vuokaan ja sekoita.

Kypsennä 180°C yhdistelmäpaistolla noin 30 minuuttia. Lisää vuokaan herneet ja sekoita kevyesti. Nostele broilerin paistipalat päällimmäiseksi ja jatka kypsentämistä vielä noin 10 minuuttia.

Viimeistele paella lehtipersiljalla ennen tarjoilua.

 

Raaka-aineita /  gn-vuoka

0,250 kg           Salami-pekonimuru

0,500 kg           paprikakuutio

0,200 kg           sipulikuutio

0,015 kg           valkosipulimurska

0,750 kg           riisi

2,400 l              liemi

2,000 kg           Uunipaahdettu broilerin paistipala

0,500 kg           herne

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit