Vallonin nuijat NT

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2000 g Herkkusieni tuore
Öljy, oliivi
6000 g Broilerin koipinuija bbq n. 55-90 g kypsä pakaste (Suomi) 4,5 kg
70 rkl Mehu, omenatuore
Valkoviini, kuiva
367,5 rkl Kerma kevyt
125 g Selleri, varsi
Oregano kuivattu
100 g Kasvisliemijauhe 3 x 700 g
Valkosipuli

Valmistusohje

  1. Freesaa broilerin koipinuijat ja herkkusieniviipaleet. Lisää kerma ja omenatuoremehu sekä loraus valkoviiniä. Mausta Kasvisliemijauheella, valkosipulilla, oreganolla ja sellerisuikaleilla noin 5 minuuttia myöhemmin. Hauduta kypsäksi.
    Tarjoile keitetyn riisin ja lisäkesalaatin kanssa; amerikansalaatti, punakaalisalaatti (2171) ja appelsiinisiivut tai amerikansalaatti ja punasipulirenkaat.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: