Saarioinen Oy

Vegekebakko Enchiladas

  • KM
  • L
  • LO

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 400 g Vegekebakko, tikuton 40 g 2,3 kg
  • 250 g pieni tortillalettu (1 kpl / kebakko)
  • 100 g maissi (pakaste)
  • 100 g paprikakuutio (pakaste)
  • 700 g tomaattikastike
  • 75 g laktoositon juustoraaste

Tomaattikastike

  • 60 g sipuli hienonnettuna
  • 8 g valkosipulimurska
  • 8 g sokeri
  • 1,4 rkl rypsiöljy
  • 800 g tomaattimurska
  • 3 g oregano
  • 5 g paprikajauhe
  • 1 g cayennepippuri
  • 3 g suola
  • 1 g mustapippurirouhe

Valmistusohje

Valmista ensin kastike. Kuullota sipuleita ja sokeria öljyssä kunnes karamellisoituvat kevyesti. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna kiehua matalalla lämmöllä noin 15 minuuttia. Hienonna lopuksi sauvasekoittimella hiukan sileämmäksi. Jäähdytä kastike.

Kuumenna kebakoita 175 asteisessa kiertoilmauumissa noin 14 minuuttia. Asettele tortillaletut puhtaalle pöydälle ja levitä jokaiselle noin ruokalusikallinen tomaattikastiketta. Lisää maissit, paprikakuutiot sekä yksi vegekebakko jokaiselle tortillalle ja kääri rullalle.  

Asettele rullat tiiviisti vuokaan saumapuoli alaspäin. Levitä rullien päälle loput tomaattikastikkeesta ja ripottele juustoraastetta pinnalle. Gratinoi 200 asteessa 8-10 minuuttia ennen tarjoilua.

Tarjoa lisäkkeenä esimerkiksi täysjyväriisiä ja punakaali-ananassalaattia.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit