Vegekebakot ja couscoussalaatti
Vegaaniseen ruokavalioon soveltuvana Saarioisten Vegekebakko on oivallinen vaihtoehto moniin tilanteisiin, kuten alkupalaksi tai pikkusyötäväksi erilaisiin juhliin.
- KM
- L
- M
-
Kananmunaton , Laktoositon , Maitoproteiiniton , Vegaani ,
Annoslaskuri
Annosmäärä (hlö) | |
Annoskoko (g) | |
Reseptin saanto (kg) |
Ainekset
- 120 g Couscoussalaatti 1,5 kg
- 80 g Vegekebakko, tikuton 40 g 2,3 kg
- 15 g Sweet chili -kastike 3 L
- 25 g kikherne (kypsennettynä ja sitruunalla marinoituna)
- 15 g granaattiomenansiemen
- 2 g lehtipersilja
Kastike
- 5 g harissatahna
- 30 g Vegemajoneesi 1,8 kg
Valmistusohje
Marinoi kebakot sweet chili -kastikkeessa. Sekoita harissatahna ja majoneesi keskenään. Tikuta kebakot ja paista pannulla tai grillaa hyvä väri. Annostele couscoussalaatti lautaselle tai kulhoon ja asettele kebakot päälle. Lisää marinoituja kikherneitä ja granaattiomenansiemeniä. Lisää harissamajoneesia maun mukaan. Koristele lehtipersiljalla.