Viininmakuinen kirsikkahyytelö

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

300 g Liivatelehti (1kpl=n.3g)
1800 g Mehukas 10 L
105 rkl Vesi
3300 g Viini, mustaherukka
3400 g Kirsikka
42 rkl Kasvirasvasekoite vispi 25% vähälaktoosinen
Sitruunamelissa, tuore

Valmistusohje

  1. Liota liivatteet kylmässä vedessä n. 2 tuntia. Varaa 1,5 liivatetta / 1 dl lientä. Sulata liotetut, huuhdellut liivatteet pieneen vesimäärään.
  2. Yhdistä viini, Mehu ja vesi. Lisää sulatettu liivate joukkoon.
  3. Asettele kirsikat annosmaljoihin. Kaada valmis hyytelöliemi kirsikoiden päälle, hyydytä kylmässä n. 2 tuntia.
  4. Koristele kermavaahtopursotuksella ja sirtuunamelissan lehdellä. Hyytelö on laktoositon ilman kermavaahtopursotusta. Gluteeniton.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: