Vuohenjuustoa, kasviksia ja punajuuripihvit

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

130 g Punajuuripihvi 65 g kypsä pakaste 4 kg (2 kpl)
80 g Rondin- vuohenjuustoa (2 ohutta siivua)
30 g Tomaattisalsa, tuore 2 kg
30 g pinaattia nopeasti ryöpättynä
50 g siitakesieniä, paistettuna
15 g rypsiöljyä
suolaa, mustapippuria
10 g balsamicoa
15 g kurpitsansiemeniä paahdettuna
25 g hyvää oliiviöljyä

Ruokavalio

Laktoositon, Gluteeniton

Valmistusohje

  1. Esivalmistele kasvikset. Ryöppää pinaatti, paista siitakesienet tilkassa öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lipuksi joukkoon pinaatti.
  2. Leikkaa juustokiekot, ja aseta ne pihvien päälle. Kuumenna pihvit uunissa 200°C:ssa noin 10 minuuttia, tai kunnes sisälämpötila 78°C.
  3. Kokoa annos ja pirskottele päälle hyvää oliiviöljyä, balsamicoa ja paahdettuja kurpitsansiemeniä.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: