Saarioinen Oy

Vuohenjuustoa, kasviksia ja punajuuripihvit

  • L
  • G

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 130 g Punajuuripihvi 65 g kypsä pakaste 4 kg (2 kpl)
  • 80 g Rondin- vuohenjuustoa (2 ohutta siivua)
  • 30 g Tomaattisalsa, tuore 2 kg
  • 30 g pinaattia nopeasti ryöpättynä
  • 50 g siitakesieniä, paistettuna
  • 15 g rypsiöljyä
  • suolaa, mustapippuria
  • 10 g balsamicoa
  • 15 g kurpitsansiemeniä paahdettuna
  • 25 g hyvää oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Esivalmistele kasvikset. Ryöppää pinaatti, paista siitakesienet tilkassa öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lipuksi joukkoon pinaatti.
  2. Leikkaa juustokiekot, ja aseta ne pihvien päälle. Kuumenna pihvit uunissa 200°C:ssa noin 10 minuuttia, tai kunnes sisälämpötila 78°C.
  3. Kokoa annos ja pirskottele päälle hyvää oliiviöljyä, balsamicoa ja paahdettuja kurpitsansiemeniä.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit