Vuohenjuustolasagnette (Kouluruokakisa2012)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2439 g Kungsörnen Lasagnette kuviopasta
1742 g Porkkanasuikale, pakaste
2439 g Palsternakkasuikale pakaste
1742 g Paprikakuutio, pakaste
348 g Tomaatti, aurinkokuivattu
523 g Arla Pizzatopping
546,21 rkl Vesi
7803 g Arla laktoositon kasvirasvasekoite
2178 g Juusto, tuore, vuohen
860 g Iso Mitta Vaalea Kastikepohja -aines
122 g Bong Kanaliemiaines
13 g Pippuri, musta, rouhittu
26 g Suola
70 g Basilika, tuore
8 g Timjami, kuivattu
44 g Valkosipulimurska
3 g Chili, kuivattu, jauhettu

Valmistusohje

  1. Mittaa voideltuihin 1/1 65 mm GN vuokiin pasta ja kasvissuikaleet, sekoita.
  2. Valmista vuohenjuustokastike padassa, mausta hyvin. Kaada kastike 4,5l pasta-kasvissekoituksen päälle. Ripottele pizzatopping päälle. Paista kiertoilma 150 astetta n. 40 min. Ohjeesta tulee 4 kpl 1/1 65 mm GN vuokaa.

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: