Ylikypsä häränrinta, palsternakkapyree

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

16500 g Ylikypsä häränrinta, pala, kypsä n. 2 kg
4500 g Palsternakka
1500 g Peruna
1000 g Voi, normaalisuolainen
70 rkl Maito täysmaito
120 g Valkosipuli
50 g Suola

Valmistusohje

  1. Kuori ja paloittele palsternakka, jauhoinen peruna ja valkosipuli. Keitä kypsäksi. Kaada keitinliemi pois. Paseeraa sileäksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi ja kuumennettu täysmaito. Mausta suolalla, tarkista maku.
  2. Paloittele Ylikypsä häränrinta noin 100 gramman annospaloiksi ja lado GN-vuokaan. Kuumenna höyryssä pakkauksen ohjeen mukaan.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: