Saarioinen Oy

Ylikypsää häränrintaa ja mustapippurikastiketta

Aavistuksen verran orientalhenkinen mustapippurikastike on oiva pari mureaksi haudutetulle häränrinnalle.

  • G
  • KM
  • L
  • M

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Kastike

  • 59,5 rkl demi glace -kastike
  • 28 rkl osterikastike
  • 30 g ruokokidesokeri
  • 5,6 rkl limemehu
  • 12 g mustapippurirouhe
  • 8 g valkosipulimurska

Viimeistelyyn

  • kokonainen mustapippuri
  • kevätsipuli ohuina renkaina

Valmistusohje

Mittaa kastikkeen ainekset kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Siivilöi kastike.

Kuumenna häränrintoja 80 °C höyryssä pakkauksissaan 20 minuutin ajan. Ota lihat pakkauksista ja levitä kastike lihan pinnoille. Glaseeraa nopeasti kuumassa uunissa.

Leikkaa häränrinta viipaleiksi ja viimeistele kokonaisilla mustapippureilla ja kevätsipulirenkailla. 

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit