Yrteillä kuorrutettu porsaan sisäfilee
Täydellisen meheväksi kypsennetty porsaan sisäfilee kruunaa monenlaiset juhlapöydät. Tuunaa possu makusi mukaan - mausta pinta erilaisilla kastikkeilla glaseeraamalla tai kuorruta yrteillä ja korppujauhoilla.
- KM
- L
- M
Kananmunaton , Laktoositon , Maitoproteiiniton ,
Annoslaskuri
Annosmäärä (hlö) | |
Annoskoko (g) | |
Reseptin saanto (kg) |
Ainekset
- 3000 g Porsaan sisäfilee, kypsä, kokonainen (Suomi) n. 1,5 kg
- 120 g dijonsinappi
- 210 g pankojauho
- 95 g lehtipersilja
Valmistusohje
Lämmitä porsaan sisäfileetä omassa pakkauksessaan 80 asteessa vesihauteessa tai monitoimiuunin höyrytoiminnolla 10-15 minuuttia. Ota fileet pakkauksesta ja kuivaa pinnat. Penslaa sinappia kauttaaltaan fileiden pinnoille ja pyörittele kevyesti painellen pankojauhoista ja persiljasta tehdyssä seoksessa. Gratinoi fileitä 250 asteisessa uunissa, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Leikkaa haluamasi paksuisia viipaleita tai jäähdytä, jos haluat tarjoilla fileen kylmänä.