Pyörykkävyöry ja -bistro

Monipuolinen pyörykkävalikoimamme teemoineen ihastuttaa ruokailijoita. Pyörykät sopivat kaikille ja kastikevalikoimamme avulla täydennät herkullisen kokonaisuuden.

Pyörykkävyöry on tuttu monelle. Kampanja on suunnattu niin isoille kuin pienille pyöryköiden ystäville -”Pyörykänsyöjältä ei palkit lopu.” Haluamme kampanjalla korostaa sitä, että vain syöty ruoka auttaa jaksamaan koulupäivän.

Kasvis-, kala- tai lihapyörykkämme katoavat lautasilta nopeasti, sillä ovathan ne kaikkien lempiruokaa!

Pyörykkävyöryyn osallistuvat ravintolat saavat värikkään ja iloisen materiaalipaketin. Paketin pöytäständit sisältävät hauskoja tehtäviä tärkeällä hävikkiteemalla. Ne kannustavat ruokailijoita keskustelemaan ruokahävikistä ja jokaisen omasta tärkeästä roolista sen vähentämisessä.

 

Pyörykkäbistro on maistuva lounasratkaisu, joka niin ikään korostaa pyöryköidemme monipuolisuutta ja herkullisuutta.

Tee ravintolastasi päiväksi rento ”bistro”, josta jokaiseen ruokavalioon löytyy herkullisia vaihtoehtoja! Bistrotunnelmaa luot materiaalipaketillamme ja teet kampanjasta näyttävän. Tyylikäs ja rento ilme tuo mukavaa vaihtelua arkeen ja kutsuu ruokailijan nauttimaan.

Pyöryköiden maun kruunaavat maukkaat ja monipuoliset dippikastikkeemme. Kastikevalikoimasta löytyy makupari jokaiselle pyörykälle. Kokonaisuudesta on kätevä rakentaa myös mukaan otettavia annoksia.

 

Vyöry vai bistro – kumpi maistuisi sinun asiakkaillesi?

Pyörykkävyöry tai -bistro on toteutettavissa sinun tiloihisi ja tarpeisiisi sopivalla tavalla.

Ota yhteyttä yhteyshenkilöösi, niin suunnitellaan toteutus yhdessä!