Tomaatti-linssikeittojuuri

Keittojuuri Tomaatti-linssi, tuore tiiviste 2,5 kg (KM, G, L, M, V)

EAN 6412000086733

Täyteläistä tomaattikeittojuurta täydentää punaiset linssit ja omenan miedon makeahko maku. Tiivisteessä on paksu rakenne ja ohjeen mukaan nesteellä jatkettunakin keitto on rakenteeltaan sakeahko ja täyttävä sopien näin erinomaisesti lounaspöytiin. Erilaisia keittoja on helposti muunneltavissa lukemattomia määriä vaihdellen valmistuksessa käytettäviä nesteitä. Alhaisen suolapitoisuuden ansiosta keittojuuri on myös suositusten mukainen ratkaisu.

Tomaatti-linssikeitto

2,500 kg Saarioinen Tomaatti-linssikeittojuurta

1,700 l vettä

Mittaa ainekset kattilaan ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta tarvittaessa suolalla. Viimeistele keitto halutessasi kurpitsansiemenillä ja tuoreilla yrteillä.

Tomaatti-pestokeitto

2,500 kg Saarioinen Tomaatti-linssikeittojuurta

1,700 l kasvislientä

0,300 kg vihreää pestoa

Mittaa keittotiiviste ja kasvisliemi kattilaan ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta lopuksi pestolla. Viimeistele keitto pinjansiemenillä ja tuoreella basilikalla.

Tomaatti-vuohenjuustokeitto

2,500 kg Saarioinen Tomaatti-linssikeittojuurta

1,700 l vettä

0,600 kg vuohenjuustoa

Mittaa keittotiiviste ja vesi kattilaan. Sekoita tasaiseksi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää lopuksi keittoon murennettu vuohenjuusto ja sekoittele miedolla lämmöllä, kunnes juusto on sulanut. Tarjoa lisäksi leipäkrutonkeja.