Ahvenpyörykät ja pinaattirisotto venetsialaisittain 320 g

3211 Ahvenpyörykät ja pinaattirisotto venetsialaisittain 320 g

Italia lautasella ahvenpyörykät: Italialaisittain maustetut kauniin vaaleat ahvenpyörykät, raikas tomaattikastike, valkoviinillä ja parmesanolla maustettu pinaattirisotto täysjyväriisistä.

  • G
  • L
  • PP
  • RP
  • Avainlippu

Aineosat

Pinaattirisotto 140 g: riisi, pinaatti 16 %, laktoositon kuohukerma, vesi, parmesanjuusto, valkoviini, sipuli, oliiviöljy, jodioitu suola, timjami, mustapippuri. Ahvenpyörykät 90 g: Ahvenfilee 67 %, laktoositon kuohukerma, gluteeniton korppujauho (mm. seesaminsiemen), parmesanjuusto, kananmuna, sitruunankuori, rypsiöljy, kalaliemijauhe (kala, maltodekstriini, aromi, selleri, purjo, porkkanauute, valkopippuri, laakerinlehti), jodioitu suola, chili, fenkolinsiemen. Tomaattikastike 90 g: säilötty tomaatti 63 %, vesi, fenkoli, maissitärkkelys, oliiviöljy, hunaja, valkosipuli, persilja, oregano, jodioitu suola.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi