4128 Broilerin fileesuikale kypsä 2 kg
Sous vide -kypsennettyä, mureaa ja mehukasta, miedosti suolalla maustettua broilerin kypsää fileesuikaletta. Suikalekoko noin 10x10x35 mm.
- G
- KM
- L
- M
- PP
- RP
-
| Per 100 g | |
|---|---|
| Energia (kJ) | 434 kJ |
| Energia (kcal) | 104 kcal |
| Rasva | 1,9 g |
| - tyydyttyneet rasvahapot | 0,5 g |
| - kertatyydyttymättömät rasvahapot | 0,7 g |
| - monityydyttymättömät rasvahapot | 0,4 g |
| Kolesteroli | 51 mg |
| Hiilihydraatit | 0,6 g |
| - sokerit | 0,2 g |
| Ravintokuitu | 0 g |
| Proteiini | 21 g |
| Suola (2,5x Natrium) | 0,77 g |
| Natrium | 0,31 g |
| Kalium | 350 mg |
| Kalsium | 6 mg |
| Magnesium | 24 mg |
| Fosfori | 150 mg |
| Rauta | 0,6 mg |
| Sinkki | 1,1 mg |
| A-vitamiini RE | 10 µg |
| Tiamiini (B1) | 0,13 mg |
| Riboflaviini (B2) | 0,16 mg |
| Niasiini NE | 7,1 mg |
| Foolihappo | 14 µg |
| Pyridoksiini (B6) | 0,46 mg |
| C-vitamiini | 0 mg |
| D-vitamiini | 0,1 µg |
| Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Broilerinfilee 94 % (EU), vesi, jodioitu suola, muunnettu perunatärkkelys, stabilointiaineet (E 450, E 451), glukoosi, sakeuttamisaine (E 415). Broilerinfilee saattaa sisältää luuta.
Runsasproteiininen.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Tuotteen voi lämmittää pakkauksessaan ennen ruokaan lisäämistä yhdistelmäuunissa höyrykeitolla 100 °C:ssa n. 20 min. Näin suikaleet irtoavat paremmin toisistaan ja sekoittuvat helpommin ruokaan.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
4128
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000041282
Myyntierän EAN-koodi
6412000041282
Laatikon EAN-koodi
6412001041281
Tukkukoodi
K 21155864, M 4128
Paino
2 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 6
Pakkaus
Muovinen vakuumipussi
Pakkauksen kierrätys
Vie pakkaus muovinkeräykseen.