Deli Pinaatti-Fetapiirakka 2 kg

5506 Deli Pinaatti-Fetapiirakka 2 kg

Herkullinen, täyteläinen ruispohjaan käsintehty piirakka. Tässä herkussa on aidosta fetajuustosta ja pinaatista sekä aidosta kuohukermasta tehty täyte. Piirakka sopii niin lounaaksi kuin välipalaksi. Piirakka on valmistettu vuokaan, sen voi nostaa esille sellaisenaan. Rakenne on hyvin leikkautuva, joten siitä saa helposti leikattua esille myös annospaloja. Sopii hyvin nautittavaksi sekä kylmänä että lämpimänä!

  • LO
  • PP
  • VL

Aineosat

Piirakkapohja [vehnäjauho, laktoositon kermaviili, laktoositon voi, täysjyväruisjauho, stabilointiaine (E 450), perunajauho, nostatusaine (E 500), suola, vehnägluteeni, ohramallasjauho, ruishapate, ruisjauho, emulgointiaineet (E 472e, E 482), dekstroosi, rypsiöjy], laktoositon kuohukerma, pinaatti 16 %, kananmuna, juusto, fetajuusto 13 %, sipuli, perunajauho, valkosipuli, jodioitu suola, mustapippuri. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.

Voimakassuolainen.

Valmistuspaikka

Rapla, Viro

Kuumennus-/kypsennysohje

Yhdistelmäuuni/kiertoilma 150 °C n. 50 min ilman kantta. Puhallus 30 %. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een. Yksi annos (n. 330 g) mikroaaltouunissa (800 W): kuumenna n. 3 min.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi