8595 Good to Go Kebabwrap 220 g
Good to Go wrap on mainio välipala. Pehmeän vehnätortillan sisään, maukkaan paprikaisen levitteen päälle, lisäsimme kebablastuja ja rapeaa salaattia. Kääräisimme herkullisen kokonaisuuden sinulle heti nautittavaksi. Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.
- L
-
-
| Per 100 g | |
|---|---|
| Energia (kJ) | 964 kJ |
| Energia (kcal) | 230 kcal |
| Rasva | 12 g |
| - tyydyttyneet rasvahapot | 3,8 g |
| - kertatyydyttymättömät rasvahapot | 1,7 g |
| - monityydyttymättömät rasvahapot | 1,0 g |
| Kolesteroli | 1 mg |
| Hiilihydraatit | 24 g |
| - sokerit | 2,4 g |
| Ravintokuitu | 2,1 g |
| Proteiini | 6,0 g |
| Suola (2,5x Natrium) | 1,3 g |
| Natrium | 0,51 g |
| Kalium | 11 mg |
| Kalsium | 1 mg |
| Magnesium | 1 mg |
| Fosfori | 2,7 mg |
| Rauta | 0 mg |
| Sinkki | 0 mg |
| A-vitamiini RE | 8 µg |
| Tiamiini (B1) | 0 mg |
| Riboflaviini (B2) | 0 mg |
| Niasiini NE | 0 mg |
| Foolihappo | 2 µg |
| Pyridoksiini (B6) | 0,01 mg |
| C-vitamiini | 3 mg |
| D-vitamiini | 0 µg |
| Laktoosi | 0 g |
Kebabwrap naudanlihavalmisteesta
Aineosat
Tortilla [vehnäjauho, vesi, rapsiöljy, nostatusaineet (E 450, E 500), glukoosi, happamuudensäätöaine (E 296), suola, jauhonparanne (E 920)], naudanlihavalmiste 23 % [naudanliha (EU), vesi, perunakuitu, tapiokatärkkelys, jodioitu suola, mausteet, glukoosi, sokeri, stabilointiaineet (E 450, E 451), aromit], laktoositon tuorejuusto, jäävuorisalaatti, paprika, majoneesi [rapsiöljy, vesi, muunnettu maissitärkkelys, etikka, sokeri, kananmunankeltuainen, jodioitu suola, sinapinsiemen, sakeuttamisaineet (E 412, E 415), säilöntäaine (E 202)], chili, muunnettu maissitärkkelys, valkosipuli, riisiviinietikka, suola, sokeri, etikka.
Voimakassuolainen.
Valmistuspaikka
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
8595
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000085958
Myyntierän EAN-koodi
6412001085957
Laatikon EAN-koodi
6412002085956
Paino
220 g
Myyntierä / Täysi laatikko
2 / 20
Pakkaus
Laminaatti, kartonkitasku
Pakkauksen kierrätys
Kierrätä pussi muovina ja kotelo kartonkina.