Jauhelihakeitto 300 g

3181 Jauhelihakeitto 300 g

Perinteinen jauhelihakeitto on haudutettu suomalaisesta ruskistetusta jauhelihasta, perunoista ja juureksista. Juureksina porkkana-, lanttu- ja palstenakkakuutioita, jotka täydentävät maukkaan liemen makua.

  • G
  • KM
  • L
  • M
  • PP
  • RP
  • Avainlippu

Aineosat

Vesi, peruna, naudanliha 9 % (Suomi), porkkana, lanttu, palsternakka, sipuli, lihaliemijauhe (maissiproteiinihydrolysaatti, aromit, sokeri, naudanlihauute, maltodekstriini, rypsiöljy, porkkanauute), jodioitu suola, mausteet (mm. maustepippuri, mustapippuri, valkosipuli), persilja.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 2,5 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi