

3119 Juustoinen Carbonarapasta 290 g
Päivän pasta on saanut inspiraationsa ajankohtaisista, herkullisista mauista. Teimme tämän runsaalla parmesaanijuustolla ja mustapippurilla maustetun kermaisen täyteläisen pastan maukkaasta suomalaisesta savupekonista ja pennepastasta ja paistoimme sen uunissa kauniinväriseksi.
- KM
- L
- PP
-
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 925 kJ |
Energia (kcal) | 221 kcal |
Rasva | 13 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 6,9 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 2,1 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 0,2 g |
Kolesteroli | 20 mg |
Hiilihydraatit | 18 g |
- sokerit | 1,3 g |
Ravintokuitu | 0,7 g |
Proteiini | 8,4 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,97 g |
Natrium | 0,39 g |
Kalium | 75 mg |
Kalsium | 18 mg |
Magnesium | 8 mg |
Fosfori | 40 mg |
Rauta | 0,7 mg |
Sinkki | 0,4 mg |
A-vitamiini RE | 50 µg |
Tiamiini (B1) | 0,02 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,04 mg |
Niasiini NE | 0,8 mg |
Foolihappo | 8 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,02 mg |
C-vitamiini | 0 mg |
D-vitamiini | 0 µg |
Laktoosi | 0 g |
Juustoinen Carbonarapasta
Aineosat
Pasta (vehnä), vesi, laktoositon kuohukerma, savupekoni 14 % [porsaankylki (Suomi), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451), glukoosi, savuaromi, säilöntäaine (E 250)], parmesanjuusto 9 %, maissitärkkelys, jodioitu suola, mustapippuri.
Proteiinipitoinen.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
* Mikroaaltouunissa (800 W): leikkaa pussin toinen sivu auki ja kuumenna 2 - 3 min. * Uunissa: poista vuoka pussista ja kuumenna 170 °C:ssa n. 20 min.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
3119
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000031191
Myyntierän EAN-koodi
6412001031190
Laatikon EAN-koodi
6412002031199
Paino
290 g
Myyntierä / Täysi laatikko
4 / 24
Pakkaus
Muovivuoka, -pussi
Pakkauksen kierrätys
Kierrätä rasia ja kalvo muovina.