

4205 Kalamurekepihvi 50 g kypsä pakaste 4,3 kg
Turskasta valmistettuja, perinteisesti maustettuja, täyteläisiä kalapihvejä.
- G
- L
- M
- PP
- RP
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 710 kJ |
Energia (kcal) | 170 kcal |
Rasva | 8,8 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 3,8 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 3,0 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 1,3 g |
Kolesteroli | 45 mg |
Hiilihydraatit | 7,3 g |
- sokerit | 1,0 g |
Ravintokuitu | 1,7 g |
Proteiini | 14 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,93 g |
Natrium | 0,37 g |
Kalium | 380 mg |
Kalsium | 40 mg |
Magnesium | 29 mg |
Fosfori | 160 mg |
Rauta | 0,9 mg |
Sinkki | 0,8 mg |
A-vitamiini RE | 31 µg |
Tiamiini (B1) | 0,05 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,10 mg |
Niasiini NE | 3,0 mg |
Foolihappo | 25 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,15 mg |
C-vitamiini | 4 mg |
D-vitamiini | 3,6 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Turska 49 % (pyyntialue fao 67), kananmuna, vesi, kasvimargariini (palmu-, kookos- ja rypsiöljy, aromi), palsternakka, soijaproteiinivalmisteet, perunahiutale, perunajauho, tilli, jodioitu suola, sipuli, kalaliemijauhe (kala, maltodekstriini, aromi, selleri, purjo), sitruunatäysmehutiiviste, mausteet (mm. valkopippuri).
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Kohmeisena tai sulatettuna limittäin GN-vuoassa. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 150 °C n. 25 min (suositus). Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C n. 1 h 10 min kansi päällä. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4205
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000042050
Myyntierän EAN-koodi
6412000042050
Laatikon EAN-koodi
6412000042050
Tukkukoodi
K 20576032, M 1026404, HT 188581
Paino
4,3 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovikääre
Pakkauksen kierrätys
Vie kartonki kartonginkeräykseen ja muovi muovinkeräykseen.