

8542 Kanapizza 200 g
Tuote on poistunut valikoimasta.
Kanatäytteinen klassikkopizza on täytetty täyteläisellä tomaattikastikkeella, mehevillä kanapaloilla ja juustoraasteella. Tässä klassikossa pizzataikina on perinteisesti hiivalla kohotettu ja ihanan rapeaksi pizzauunissa paistettu.
- L
- PP
- RP
-
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 825 kJ |
Energia (kcal) | 197 kcal |
Rasva | 5,6 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 1,3 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 2,4 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 1,0 g |
Kolesteroli | 8 mg |
Hiilihydraatit | 25 g |
- sokerit | 2,2 g |
Ravintokuitu | 2,5 g |
Proteiini | 11 g |
Suola (2,5x Natrium) | 1,2 g |
Natrium | 0,46 g |
Kalium | 140 mg |
Kalsium | 9 mg |
Magnesium | 12 mg |
Fosfori | 68 mg |
Rauta | 1,9 mg |
Sinkki | 0,6 mg |
A-vitamiini RE | 22 µg |
Tiamiini (B1) | 0,17 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,06 mg |
Niasiini NE | 3,3 mg |
Foolihappo | 10 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,11 mg |
C-vitamiini | 5 mg |
D-vitamiini | 0,1 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Vehnäjauho, paahdettu broilerin- ja kalkkunanfilee 20 % [broilerin- ja kalkkunanfilee, tapiokatärkkelys, maltodekstriini, stabilointiaineet (E 450, E 451), säilöntäaine (E 250)], tomaatti, juusto, vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, hiiva, sokeri, valkosipuli, etikka, aromit, mausteet (mm. paprika, mustapippuri, cayenne, oregano, basilika, inkivääri, sinapinsiemen, korianteri). Broileria 13 % (saattaa sisältää luuta). Lihan alkuperä eU..
Runsasproteiininen.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Mikroaaltouunissa (800 W): Poista pizza pussista ja kuumenna n. 1 min 30 s. Uunissa: Poista pizza pussista ja kartonkilautaselta. Laita pizza 180 °C uuniin ja kuumenna n. 8 min. Huomioi uunikohtaiset erot.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
8542
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000085422
Myyntierän EAN-koodi
6412001085421
Laatikon EAN-koodi
6412002085420
Paino
200 g
Myyntierä / Täysi laatikko
10 / 20
Pakkaus
Kartonkialusta,saumattu muovipussi
Pakkauksen kierrätys
Vie muovi muovinkeräykseen ja kartonki kartonginkeräykseen.