3722 Karjalanpaisti ja perunamuusi 350 g
Valmistimme perinteisellä reseptillä pitkään haudutettua mureaa karjalanpaistia suomalaisesta naudan- ja sianlihasta. Tarjoamme sen täyteläisen perunamuusin ja herkullisen porkkanalaatikon kanssa. Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.
- G
- KM
- L
- PP
- RP
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 480 kJ |
Energia (kcal) | 115 kcal |
Rasva | 5,5 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 2,8 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 1,6 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 0,3 g |
Kolesteroli | 21 mg |
Hiilihydraatit | 9,0 g |
- sokerit | 2,0 g |
Ravintokuitu | 1,1 g |
Proteiini | 6,7 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,78 g |
Natrium | 0,31 g |
Kalium | 300 mg |
Kalsium | 24 mg |
Magnesium | 17 mg |
Fosfori | 78 mg |
Rauta | 0,8 mg |
Sinkki | 1,1 mg |
A-vitamiini RE | 230 µg |
Tiamiini (B1) | 0,20 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,09 mg |
Niasiini NE | 2,8 mg |
Foolihappo | 10 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,15 mg |
C-vitamiini | 4 mg |
D-vitamiini | 0,1 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Perunamuusi 135 g: peruna, vesi, laktoositon maito, laktoositon voi, perunahiutale, jodioitu suola. Karjalanpaisti 115 g: naudan- ja sianliha 78 % (Suomi), sipuli, vesi, jodioitu suola, aromi, laakerinlehti. Porkkanalaatikko 100 g: porkkana, riisi, laktoositon kerma, jodioitu suola, valkopippuri, muskottipähkinä.
Runsasproteiininen.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
3722
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000037223
Myyntierän EAN-koodi
6412001037222
Laatikon EAN-koodi
6412002037221
Tukkukoodi
K 21814536
Paino
350 g
Myyntierä / Täysi laatikko
3 / 12
Pakkaus
Muovilautanen, kartonkiholkki
Pakkauksen kierrätys
Kierrätä rasia ja kalvo muovina, kotelo kartonkina.