

3722 Karjalanpaisti ja perunamuusi 350 g
Perinteisellä reseptillä pitkään haudutettua, mureaa karjalanpaistia naudan- ja sianlihasta perunamuusilla ja porkkanalaatikolla.
- G
- KM
- L
- PP
- RP
-
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 518 kJ |
Energia (kcal) | 124 kcal |
Rasva | 6,5 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 3,2 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 2,2 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 0,5 g |
Kolesteroli | 24 mg |
Hiilihydraatit | 9,2 g |
- sokerit | 1,8 g |
Ravintokuitu | 1,0 g |
Proteiini | 6,6 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,78 g |
Natrium | 0,31 g |
Kalium | 290 mg |
Kalsium | 23 mg |
Magnesium | 17 mg |
Fosfori | 79 mg |
Rauta | 0,9 mg |
Sinkki | 1,3 mg |
A-vitamiini RE | 180 µg |
Tiamiini (B1) | 0,20 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,10 mg |
Niasiini NE | 3,0 mg |
Foolihappo | 10 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,18 mg |
C-vitamiini | 3 mg |
D-vitamiini | 0,1 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Perunamuusi 135 g: peruna, vesi, laktoositon maito, laktoositon voi, perunahiutale, jodioitu suola. Karjalanpaisti 115 g: naudan- ja sianliha 78 % (Suomi), sipuli, vesi, rapsiöljy, jodioitu suola, aromi, laakerinlehti. Porkkanalaatikko 100 g: porkkana, riisi, laktoositon kuohukerma, jodioitu suola, valkopippuri, muskottipähkinä.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
3722
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000037223
Myyntierän EAN-koodi
6412001037222
Laatikon EAN-koodi
6412002037221
Paino
350 g
Myyntierä / Täysi laatikko
3 / 12
Pakkaus
Muovilautanen, kartonkiholkki
Pakkauksen kierrätys
Irrota pakkauksen muoviosat toisistaan ja vie muovinkeräykseen. Vie kartonki kartonginkeräykseen.