

7618 Keitetty häränrinta, kypsä, viipaloitu 6-15 g n. 1,3 kg
Pitkään hauduttaen kypsennetty ja viipaloitu naudan rinta, maustettu miedosti suolalla. Lihan raaka-aine on suomalaista naudanlihaa. Viipaleen paino n. 6-15 g.
- G
- KM
- L
- M
-
Ravintosisältö
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 630 kJ |
Energia (kcal) | 150 kcal |
Rasva | 5,4 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 2,3 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 2,6 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 0,2 g |
Kolesteroli | 51 mg |
Hiilihydraatit | 0 g |
- sokerit | 0 g |
Ravintokuitu | 0 g |
Proteiini | 31 g |
Suola (2,5x Natrium) | 1,1 g |
Natrium | 0,42 g |
Kalium | 250 mg |
Kalsium | 9 mg |
Magnesium | 17 mg |
Fosfori | 140 mg |
Rauta | 2,1 mg |
Sinkki | 0 mg |
A-vitamiini RE | 25 µg |
Tiamiini (B1) | 0,05 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,12 mg |
Niasiini NE | 6,2 mg |
Foolihappo | 5 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,39 mg |
C-vitamiini | 0 mg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Naudanliha 99 % (Suomi), jodioitu suola.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Siirrä uunivuokaan ja peitä kannella. Kuumenna: yhdistelmäuuni/paisto 140 °C 30-40 min tai yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 130 °C 20-30 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Valele tarvittaessa lihafondilla kuumennuksen aikana.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Pakkausinfo
Tuotenumero
7618
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
2399761800003
Myyntierän EAN-koodi
2399761800003
Laatikon EAN-koodi
2399704900005
Tukkukoodi
K 20076010, M 7618, T 0388165, HT 8006209
Paino
n. 1,3 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 6
Pakkaus
Muovinen vakuumipussi