Saarioinen Oy
Kirjolohikebakot ja lohkoperunat 280 g

3718 Kirjolohikebakot ja lohkoperunat 280 g

Kirjolohesta ja turskasta valmistettuja minikebakoita ja paprikaisella maustesekoituksella maustettuja lohkoperunoita lasten makuun.

  • L
  • M
  • PP
  • Avainlippu
Per 100 g
Energia (kJ) 680 kJ
Energia (kcal) 160 kcal
Rasva 8,8 g
- tyydyttyneet rasvahapot 0,9 g
- kertatyydyttymättömät rasvahapot 4,5 g
- monityydyttymättömät rasvahapot 2,5 g
Kolesteroli 21 mg
Hiilihydraatit 14 g
- sokerit 1,4 g
Ravintokuitu 1,0 g
Proteiini 6,0 g
Suola (2,5x Natrium) 0,82 g
Natrium 0,33 g
Kalium 350 mg
Kalsium 29 mg
Magnesium 23 mg
Fosfori 93 mg
Rauta 0,6 mg
Sinkki 0,4 mg
A-vitamiini RE 16 µg
Tiamiini (B1) 0,12 mg
Riboflaviini (B2) 0,08 mg
Niasiini NE 2,6 mg
Foolihappo 18 µg
Pyridoksiini (B6) 0,26 mg
C-vitamiini 6 mg
D-vitamiini 1,4 µg
Laktoosi 0 g

Aineosat

Lohkoperunat 170 g: peruna, rypsiöljy, jodioitu suola, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, korianteri, inkivääri, chili), maltodekstriini, sokeri. Kirjolohikebakot 90 g: Kirjolohi 49 % (Suomi), turska, kananmuna, rypsiöljy, perunahiutale, sipuli, vesi, maissitärkkelys, perunajauho, jodioitu suola, sitruunatäysmehutiiviste, tilli, mustapippuri. Kalapitoisuus 71 %. Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää. Kastike 20 g: vesi, rapsiöljy, sokeri, tomaattisose, etikka, kananmunankeltuainen, mausteet (mm. paprika, sinapinsiemen, chili, sipuli, valkosipuli), muunnettu perunatärkkelys, jodioitu suola, sitruunatäysmehutiiviste, säilöntäaine (E 202), sakeuttamisaine (E 415).

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 2 min 20 s. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Tuotenumero

3718

Kuluttajapakkauksen EAN-koodi

6412000037186

Myyntierän EAN-koodi

6412001037185

Laatikon EAN-koodi

6412002037184

Paino

280 g

Myyntierä / Täysi laatikko

2 / 12

Pakkaus

Muovivuoka, -kalvo, kartonkivyöte

Kokeile myös näitä tuotteita

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi