

4883 Kirjolohimurekemassa kypsentämätön pakaste (4x1kg) 4,0 kg
Tuote on poistunut valikoimasta.
Reilusti kirjolohta sisältävä aito kalamureke. Kypsennä kokonaisena tai muotoile haluamallasi tavalla vaikkapa pihveiksi tai pyöryköiksi, kokeile erilaisia kypsennystapoja. Kuin itse tehty!
- G
- L
- M
- PP
- RP
-
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 697 kJ |
Energia (kcal) | 166 kcal |
Rasva | 9,0 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 1,7 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 2,9 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 2,6 g |
Kolesteroli | 42 mg |
Hiilihydraatit | 7,6 g |
- sokerit | 0,7 g |
Ravintokuitu | 0,4 g |
Proteiini | 13 g |
Suola (2,5x Natrium) | 1,0 g |
Natrium | 0,41 g |
Kalium | 390 mg |
Kalsium | 92 mg |
Magnesium | 23 mg |
Fosfori | 190 mg |
Rauta | 0,4 mg |
Sinkki | 0,4 mg |
A-vitamiini RE | 15 µg |
Tiamiini (B1) | 0,06 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,14 mg |
Niasiini NE | 8,2 mg |
Foolihappo | 14 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,56 mg |
C-vitamiini | 2 mg |
D-vitamiini | 4,6 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Kirjolohi 68 % (Suomi), vesi, perunahiutale, muunnettu perunatärkkelys, munanvalkuaisjauhe, jodioitu suola, tilli, glukoosi, mausteet (sipuli, mustapippuri, sitruuna), happamuudensäätöaine (E 330). Huom! Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Kohmeisena. Suositellaan 4 mureketta/pelti. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 140 °C n. 50 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 75 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4883
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000048830
Myyntierän EAN-koodi
6412000048830
Tukkukoodi
K 20533993, M 1026403, VA 565010
Paino
4,0 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovikääre
Pakkauksen kierrätys
Vie kartonki kartonginkeräykseen ja muovi muovinkeräykseen.