

4766 Kirjolohipyörykkä 27 g kypsä pakaste 4 kg
Puhtaan makuinen ja sopivan mieto, lempeästi höyryttämällä kypsennetty mehevä kirjolohipyörykkä.
- G
- L
- M
- PP
- RP
-
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 1027 kJ |
Energia (kcal) | 245 kcal |
Rasva | 13 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 2,0 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 5,3 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 3,1 g |
Kolesteroli | 57 mg |
Hiilihydraatit | 14 g |
- sokerit | 2,1 g |
Ravintokuitu | 1,3 g |
Proteiini | 17 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,96 g |
Natrium | 0,39 g |
Kalium | 520 mg |
Kalsium | 94 mg |
Magnesium | 30 mg |
Fosfori | 200 mg |
Rauta | 0,8 mg |
Sinkki | 0,7 mg |
A-vitamiini RE | 92 µg |
Tiamiini (B1) | 0,10 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,36 mg |
Niasiini NE | 7,6 mg |
Foolihappo | 33 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,76 mg |
C-vitamiini | 6 mg |
D-vitamiini | 3,3 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Kirjolohi 58 % (Suomi), kananmuna, palsternakka, porkkana, perunahiutale, sipuli, maissitärkkelys, tomaatti, perunajauho, rypsiöljy, jodioitu suola, sitruunankuori, glukoosi, mustapippuri. Huom! Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Jäisenä pellille levitettynä. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 120 °C n. 20 min, kosteus 90 %. Jäisenä 1/1-65 GN-vuoassa (n. 2 kg/vka). Yhdistelmäuuni/kiertoilma 180 °C n. 20 min, kosteus 20 %. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4766
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000047666
Myyntierän EAN-koodi
6412000047666
Laatikon EAN-koodi
6412000047666
Tukkukoodi
K 21725947, M 1006680
Paino
4 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovipussi
Pakkauksen kierrätys
Vie kartonki kartonginkeräykseen ja muovi muovinkeräykseen.