4049 Lasagne 2,7 kg
Tuorepastalevyistä ja suomalaisesta broilerinjauhelihasta valmistettu lasagne. Pastalevyjen välissä tomaattinen jauhelihakastike, jossa makua antavat yrtit. Pinnalla mehevä juustoinen kastike.
- L
- PP
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 490 kJ |
Energia (kcal) | 120 kcal |
Rasva | 5,4 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 2,2 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 1,6 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 0,6 g |
Kolesteroli | 29 mg |
Hiilihydraatit | 12 g |
- sokerit | 2,1 g |
Ravintokuitu | 1,1 g |
Proteiini | 5,2 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,76 g |
Natrium | 0,30 g |
Kalium | 150 mg |
Kalsium | 51 mg |
Magnesium | 19 mg |
Fosfori | 95 mg |
Rauta | 0,6 mg |
Sinkki | 0,8 mg |
A-vitamiini RE | 87 µg |
Tiamiini (B1) | 0,07 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,10 mg |
Niasiini NE | 2,5 mg |
Foolihappo | 10 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,10 mg |
C-vitamiini | 4 mg |
D-vitamiini | 0,2 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Vesi, koneellisesti erotettu broilerinliha 12 % (Suomi), pastalevy [vehnä, munajauhe, kasviöljy (rypsi, rapsi), jodioitu suola], tomaatti, porkkana, sipuli, juusto, maissitärkkelys, laktoositon kuohukerma, lihaliemijauhe (maissiproteiinihydrolysaatti, suola, aromit, naudanlihauute, maltodekstriini), sokeri, mausteet (mm. valkosipuli, paprika, valkopippuri, cayenne).
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Yhdistelmäuuni/kiertoilma 170 °C 35 - 45 min ilman kantta tai 200 °C 30 - 40 min kansi raollaan. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
4049
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000040490
Myyntierän EAN-koodi
6412000040490
Laatikon EAN-koodi
6412001040499
Tukkukoodi
K 20026552, M 40215, VA 8006727
Paino
2,7 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 4
Pakkaus
Alumiinivuoka, alumiinikansi
Pakkauksen kierrätys
Vie alumiini metallinkeräykseen.