

4732 Lasagne All` Emiliana 2,7 kg
Tuorepastalevyistä ja suomalaisesta naudanlihasta valmistettu lasagne. Tomaattinen jauhelihakastike, jossa tuoreita yrttejä ja punaviiniä. Pinnalla mehevä juustoinen kastike.
- L
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 540 kJ |
Energia (kcal) | 130 kcal |
Rasva | 6,5 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 3,4 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 1,5 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 0,3 g |
Kolesteroli | 31 mg |
Hiilihydraatit | 11 g |
- sokerit | 2,6 g |
Ravintokuitu | 1,6 g |
Proteiini | 5,6 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,99 g |
Natrium | 0,39 g |
Kalium | 210 mg |
Kalsium | 40 mg |
Magnesium | 21 mg |
Fosfori | 100 mg |
Rauta | 1,0 mg |
Sinkki | 1,2 mg |
A-vitamiini RE | 120 µg |
Tiamiini (B1) | 0,08 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,09 mg |
Niasiini NE | 2,9 mg |
Foolihappo | 17 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,14 mg |
C-vitamiini | 7 mg |
D-vitamiini | 0,2 µg |
Laktoosi | 0 g |
Jauhelihalasagne
Aineosat
Vesi, naudanliha 16 % (Suomi), pastalevy (vehnä, munajauhe, rypsiöljy), tomaatti, porkkana, palsternakka, laktoositon kuohukerma, sipuli, maissitärkkelys, soijakastike (etikka), sulatejuusto [sulatesuolat (E 340, E 452)], säilötty tomaatti, juusto, punaviini, basilika, jodioitu suola, valkosipuli, paprikatahna, oregano, fariinisokeri, mustapippuri, chili.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C 20 - 40 min ilman kantta tai kansi raollaan. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
4732
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000047321
Myyntierän EAN-koodi
6412000047321
Laatikon EAN-koodi
6412001047320
Tukkukoodi
K 21527527, M 4732
Paino
2,7 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 4
Pakkaus
Alumiinivuoka, alumiinikansi