Marinoitu naudan maksasuikale 10 x 10 x 58 mm, kypsä (Suomi) 2 kg

7491 Marinoitu naudan maksasuikale 10 x 10 x 58 mm, kypsä (Suomi) 2 kg

Sous vide -kypsennettyä, mureaa ja mehukasta, miedosti maustettua kypsää naudan maksaa suikaloituna. Suikaleen koko n. 10x10x58 mm.

  • G
  • KM
  • L
  • M
  • PP
  • RP
  • Hyvää suomesta

Aineosat

Naudanmaksa 89 % (Suomi), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, maltodekstriini, glukoosi, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, inkivääri), hapettumisenestoaineet (E 316, E 331, E 330), sakeuttamisaine (E 415), aromit (mm. sipuli, mustapippuri).

Runsasproteiininen.

Valmistuspaikka

Valkeakoski

Kuumennus-/kypsennysohje

Lämmitä pusseineen joko höyrykeitossa monitoimiuunissa tai vesihauteessa / kippipadassa (+80 °C) n. 20 min. Lisää kuumaan (yli +60 °C) ruokaan heti lämmityksen jälkeen.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi