

7491 Marinoitu naudan maksasuikale 10 x 10 x 58 mm, kypsä (Suomi) 2 kg
Sous vide -kypsennettyä, mureaa ja mehukasta, miedosti maustettua kypsää naudan maksaa suikaloituna. Suikaleen koko n. 10x10x58 mm.
- G
- KM
- L
- M
- PP
- RP
-
Ravintosisältö
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 740 kJ |
Energia (kcal) | 180 kcal |
Rasva | 9,6 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 2,1 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 3,2 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 2,1 g |
Kolesteroli | 200 mg |
Hiilihydraatit | 6,1 g |
- sokerit | 0,4 g |
Ravintokuitu | 0,1 g |
Proteiini | 17 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,86 g |
Natrium | 0,35 g |
Kalium | 310 mg |
Kalsium | 5 mg |
Magnesium | 18 mg |
Fosfori | 340 mg |
Rauta | 7,3 mg |
Sinkki | 3,9 mg |
A-vitamiini RE | 17000 µg |
Tiamiini (B1) | 0,21 mg |
Riboflaviini (B2) | 2,33 mg |
Niasiini NE | 15 mg |
Foolihappo | 940 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,90 mg |
C-vitamiini | 27 mg |
D-vitamiini | 0,6 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Naudanmaksa 89 % (Suomi), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, maltodekstriini, glukoosi, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, inkivääri), hapettumisenestoaineet (E 316, E 331, E 330), sakeuttamisaine (E 415), aromit (mm. sipuli, mustapippuri).
Runsasproteiininen.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Lämmitä pusseineen joko höyrykeitossa monitoimiuunissa tai vesihauteessa / kippipadassa (+80 °C) n. 20 min. Lisää kuumaan (yli +60 °C) ruokaan heti lämmityksen jälkeen.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Pakkausinfo
Tuotenumero
7491
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000074914
Myyntierän EAN-koodi
6412000074914
Laatikon EAN-koodi
6412002074912
Tukkukoodi
K 20030633, M 17001, HT 8035855
Paino
2 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 6
Pakkaus
Muovinen vakuumipussi
Pakkauksen kierrätys
Vie pakkaus muovinkeräykseen.