Matkalla Suomessa Nyhtöpossu & juurekset 340 g

8367 Matkalla Suomessa Nyhtöpossu & juurekset 340 g

Matkalla Suomessa tuo suomalaisen luonnon lautaselle, oivaltavasti ja yllättävästi. Haudutimme porsaanlihaa meheväksi ja mureaksi ja maustoimme nyhtöpossun ryhdikkäällä tummalla oluella. Valmistimme voilla ja kermalla maustetun porkkanapyreen. Paahdoimme juurekset ja maustoimme ne sinapilla ja pippureilla. Keitimme raparperi-tyrnihillokkeen, mikä maistuu aterian lisukkeena kylmänä ja napakan mausteisena. Poista rasiassa oleva hilloke ennen aterian lämmittämistä. Ateria on laktoositon ja proteiinipitoinen. Nautinnollisia ateriahetkiä!

  • KM
  • L
  • PP
  • Hyvää suomesta

Nyhtöpossua ja juureksia

Aineosat

Olut-nyhtöpossu 110 g: nyhtöpossu 49 % [sianliha (Suomi), vesi, suola, stabilointiaineet (E 451, E 450), glukoosi, säilöntäaine (E 250)], olut (vesi, ohra, hiiva, humala), tomaatti, fariinisokeri, valkosipuli, maissitärkkelys, sipuli, mausteet (mm. paprika, mustapippuri), punaviinietikka, etikka, lihaliemijauhe [maissiproteiinihydrolysaatti, suola, aromit, sokeri, naudanlihauute, maltodekstriini, rapsiöljy, porkkanauute, lipstikka, väri (E 150c)], perunakuitu, karamellisoitu sokeri, jodioitu suola. Sinappiset juureskuutiot 105 g: peruna, lanttu, porkkana, rapsiöljy, dijon sinappi (vesi, sinapinsiemen, etikka, suola), jodioitu suola, punaviinietikka, etikka, sipuli, mustapippuri. Porkkanapyree 90 g: porkkana, laktoositon voi, laktoositon kerma, maissitärkkelys, jodioitu suola. Raparperi-tyrnihilloke 35 g: raparperi 45 %, sipuli, fariinisokeri, tyrni 11 %, valkosipuli, inkivääri, jodioitu suola, punaviinietikka, etikka, porkkanatiiviste, chili.

Proteiinipitoinen. Voimakassuolainen.

Kuumennus-/kypsennysohje

Raota pakkauksen kalvoa ja ota muovipikari pois ennen kuumennusta. Lämmitä annos mikroaaltouunissa (800 W) n. 2,5 min. Nauti kylmän hillokkeen kanssa.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi