Myskikurpitsa-chorizo risotto 350 g

3775 Myskikurpitsa-chorizo risotto 350 g

Italia Lautasella. Monta herkullista annosta, monta tarinaa Italiasta kokki ja ravintoloitsija Sikke Sumarin resepteillä. Valmistimme mehevän ja kauniin aurinkoisen värisen risoton kurpitsasta ja italialaisesta risottoriisistä. Chorizomakkararouheet antavat risotolle mukavaa mausteisuutta ja kiinnostavan makuyhdistelmän myskikurpitsalohkojen kanssa. Maustoimme lisäksi valkoviinillä ja parmesaanijuustolla. Viimeistele risottoannos mukana olevilla juustolastuilla. Buon appetito! Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.

  • G
  • KM
  • L
  • Avainlippu
  • Luotetuin

Aineosat

Risotto 340 g: vesi, riisi, myskikurpitsa 13 %, laktoositon kerma, chorizomakkara 4 % [sianliha (Suomi), silava, suola, mausteet (mm. chili, korianteri), glukoosi, aromi, säilöntäaine (E 250)], kurpitsa, valkoviini, lehtiselleri, parmesaanijuusto, fenkoli, sipuli, oliiviöljy, maissitärkkelys, persilja, valkosipuli, jodioitu suola, sitruunatäysmehutiiviste, mausteet (mm. paprika, mustapippuri, cayenne), kasvisliemijauhe (suola, maltodekstriini, aromit, sokeri, rapsiöljy, yrtit, sipuli, porkkana). Italialainen juustolastu 10 g (pakattu suojakaasuun)

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Poista juustopussi ja avaa kalvoa hieman. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi