

3825 Palapaisti ja perunamuusi 350 g
Perinteisellä reseptillä pitkään haudutettua, mureaa ja täyteläistä naudanlihakastiketta sekä kuohkeaa perunamuusia. Palapaisti on valmistettu suomalaisesta naudanlihasta. Klassikon tunnistaa aina!
- G
- KM
- L
- PP
- RP
-
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 436 kJ |
Energia (kcal) | 104 kcal |
Rasva | 4,6 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 2,5 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 1,2 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 0,2 g |
Kolesteroli | 19 mg |
Hiilihydraatit | 9,5 g |
- sokerit | 1,1 g |
Ravintokuitu | 0,6 g |
Proteiini | 5,8 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,85 g |
Natrium | 0,34 g |
Kalium | 240 mg |
Kalsium | 20 mg |
Magnesium | 14 mg |
Fosfori | 72 mg |
Rauta | 0,8 mg |
Sinkki | 1 mg |
A-vitamiini RE | 31 µg |
Tiamiini (B1) | 0,07 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,06 mg |
Niasiini NE | 2,3 mg |
Foolihappo | 7 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,14 mg |
C-vitamiini | 3 mg |
D-vitamiini | 0,1 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Perunamuusi 190 g: peruna, vesi, laktoositon maito, laktoositon voi, perunahiutale, jodioitu suola. Lihakastike 160 g: naudanliha 40 % (Suomi), vesi, laktoositon kuohukerma, sipuli, tomaatti, maissitärkkelys, laktoositon voi, jodioitu suola, rypsiöljy, karamellisoitu sokeri, sokeri, aromi, mausteet (mm. mustapippuri).
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
3825
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000031245
Myyntierän EAN-koodi
6412001038250
Laatikon EAN-koodi
6412002038259
Tukkukoodi
K 20431937, M 3825, VA 8010009
Paino
350 g
Myyntierä / Täysi laatikko
3 / 12
Pakkaus
Muovilautanen, kartonkiholkki
Pakkauksen kierrätys
Irrota pakkauksen muoviosat toisistaan ja vie muovinkeräykseen. Vie kartonki kartonginkeräykseen.