4851 Pieni broiler-parmesanleike 65 g esikypsennetty pakaste 3,6 kg
Suomalaisesta broilerinfileestä valmistettu parmesanjuustolla maustettu, mehevä ja maukas pieni leike.
- KM
- L
- PP
- RP
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 864 kJ |
Energia (kcal) | 207 kcal |
Rasva | 9,4 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 1,5 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 4,4 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 2,5 g |
Kolesteroli | 5 mg |
Hiilihydraatit | 13 g |
- sokerit | 0,5 g |
Ravintokuitu | 0,6 g |
Proteiini | 17 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,91 g |
Natrium | 0,37 g |
Kalium | 260 mg |
Kalsium | 7 mg |
Magnesium | 20 mg |
Fosfori | 120 mg |
Rauta | 0,6 mg |
Sinkki | 0,9 mg |
A-vitamiini RE | 12 µg |
Tiamiini (B1) | 0,09 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,11 mg |
Niasiini NE | 7,9 mg |
Foolihappo | 12 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,32 mg |
C-vitamiini | 1 mg |
D-vitamiini | 0,1 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Broilerinfilee 63 % (Suomi), korppujauho [vehnäjauho, hiiva, suola, kurkuma, väri (E 160c)], vesi, kasviöljy (rypsi, rapsi), parmesanjuusto 4 %, leivitysjauho (vehnäjauho, vehnätärkkelys, suola), mausteet (mm. sinapinsiemen, korianteri, inkivääri, paprika, mustapippuri, chili), ananastäysmehutiiviste, jodioitu suola. Broilerinfilee saattaa sisältää luuta.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Jäisenä pellille levitettynä. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C 15 - 20 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 75 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4851
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000048519
Myyntierän EAN-koodi
6412000048519
Tukkukoodi
K 21180021, M 1016508, VA 8039137
Paino
3,6 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovikääre
Pakkauksen kierrätys
Vie kartonki kartonginkeräykseen ja muovi muovinkeräykseen.