

4604 Pieni kalamurekepihvi 30 g kypsä pakaste 4,3 kg
Kirjolohesta, turskasta ja kasviksista valmistettuja kevyitä monipuolisen makuisia ja monikäyttöisiä kalamurekepihvejä.
- G
- L
- M
- PP
- RP
-
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 767 kJ |
Energia (kcal) | 183 kcal |
Rasva | 10 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 1,7 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 3,8 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 2,3 g |
Kolesteroli | 55 mg |
Hiilihydraatit | 7,0 g |
- sokerit | 1,5 g |
Ravintokuitu | 1,9 g |
Proteiini | 15 g |
Suola (2,5x Natrium) | 1,0 g |
Natrium | 0,40 g |
Kalium | 400 mg |
Kalsium | 87 mg |
Magnesium | 31 mg |
Fosfori | 190 mg |
Rauta | 0,9 mg |
Sinkki | 0,9 mg |
A-vitamiini RE | 95 µg |
Tiamiini (B1) | 0,09 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,19 mg |
Niasiini NE | 6,5 mg |
Foolihappo | 24 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,63 mg |
C-vitamiini | 4 mg |
D-vitamiini | 3,3 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Kirjolohi, kananmuna, turska (fao 67, Tyynenmeren koillisosa), palsternakka, porkkana,soijaproteiinivalmisteet, perunahiutale, perunajauho, kasviöljy (rypsi, rapsi), jodioitu suola, tilli, sitruunatäysmehutiiviste, glukoosi, mustapippuri. Kalapitoisuus 56 %.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Kohmeisena tai sulatettuna limittäin GN-vuoassa. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 150 °C n. 25 min. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C n. 1 h 10 min kansi päällä. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4604
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000046041
Myyntierän EAN-koodi
6412000046041
Tukkukoodi
K 21101714, M 1026658
Paino
4,3 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovikääre
Pakkauksen kierrätys
Vie kartonki kartonginkeräykseen ja muovi muovinkeräykseen.