

4602 Pieni lindströminpihvi 33 g kypsä pakaste 4,3 kg
Tasapainoisesti broilerin- ja naudanlihaa sekä punajuurta sisältävä pienikokoinen, herkullinen lindströminpihvi. Miedonmakuinen pihvi soveltuu moneen käyttötarkoitukseen.
- G
- L
- M
- PP
- RP
-
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 699 kJ |
Energia (kcal) | 167 kcal |
Rasva | 8,8 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 3,0 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 3,2 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 1,5 g |
Kolesteroli | 43 mg |
Hiilihydraatit | 6,6 g |
- sokerit | 2,8 g |
Ravintokuitu | 2,0 g |
Proteiini | 14 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,95 g |
Natrium | 0,38 g |
Kalium | 330 mg |
Kalsium | 15 mg |
Magnesium | 21 mg |
Fosfori | 87 mg |
Rauta | 0,9 mg |
Sinkki | 1,4 mg |
A-vitamiini RE | 15 µg |
Tiamiini (B1) | 0,08 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,18 mg |
Niasiini NE | 4,6 mg |
Foolihappo | 25 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,19 mg |
C-vitamiini | 3 mg |
D-vitamiini | 0,3 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Koneellisesti erotettu broilerinliha (Suomi), säilötty punajuuri (sokeri, aromi), punajuuri, naudanliha (Suomi), sipuli, soijaproteiinivalmiste, perunahiutale, rypsiöljy, munanvalkuaisjauhe, kapris, perunajauho, etikka, jodioitu suola, naudanrasva, naudan sidekudos, mausteet (mm. mustapippuri). Punajuurta 25 %. Lihapitoisuus 7 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet 52 %.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Kohmeisena tai sulatettuna limittäin GN-vuoassa. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 150 °C n. 30-40 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4602
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000046027
Myyntierän EAN-koodi
6412000046027
Tukkukoodi
K 20778409, M 1005506, VA 479352
Paino
4,3 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovikääre
Pakkauksen kierrätys
Vie kartonki kartonginkeräykseen ja muovi muovinkeräykseen.