Pinaatti-parmesaanirisotto ravennalaisittain 350 g

3773 Pinaatti-parmesaanirisotto ravennalaisittain 350 g

Italia lautasella Pinaatti-parmesaanirisotto ravennalaisittain on täyteläisen kermainen kasvisrisotto lehtipinaatista ja nokkosista. Herkullinen risotto on maustettu italialaiseen tapaan parmesaanilla, valkoviinillä ja sitruunalla. Kivaa rapsakkuutta tuotteeseen antaa meloninsiemenet ja sen juustoisuutta voi täydentää pakkauksen mukana olevilla juustolastuilla. Risotto sopii myös lisäkkeeksi esimerkiksi paistetun broilerin tai kalan kanssa.

  • G
  • KM
  • L
  • PP
  • Avainlippu

Aineosat

Risotto 340 g: riisi, vesi, laktoositon kuohukerma, pinaatti 12 %, parmesanjuusto 6 %, valkoviini, meloninsiemen, sitruunankuori, maissitärkkelys, sipuli, oliiviöljy, kasvisliemijauhe (aromi, suola, kurpitsa, porkkana, palsternakka, tomaatti, sokeri, persilja, korianteri, maltodekstriini), valkosipuli, jodioitu suola, nokkonen, timjami, mustapippuri. Italialainen juustolastu 10 g.

Proteiinipitoinen.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi