

4603 Pintapaistettu jauhelihapihvi 50 g kypsä pakaste 4,3 kg
Suosittu maukas peruspihvi moneen käyttötarkoitukseen. Valmistettu suomalaisesta broilerin- ja naudanlihasta.
- G
- L
- M
- PP
- RP
-
-
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 788 kJ |
Energia (kcal) | 188 kcal |
Rasva | 11 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 3,8 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 4,1 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 1,9 g |
Kolesteroli | 50 mg |
Hiilihydraatit | 6,7 g |
- sokerit | 1,2 g |
Ravintokuitu | 2,0 g |
Proteiini | 15 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,89 g |
Natrium | 0,36 g |
Kalium | 300 mg |
Kalsium | 23 mg |
Magnesium | 25 mg |
Fosfori | 95 mg |
Rauta | 1,1 mg |
Sinkki | 1,5 mg |
A-vitamiini RE | 28 µg |
Tiamiini (B1) | 0,08 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,16 mg |
Niasiini NE | 4,9 mg |
Foolihappo | 11 µg |
Pyridoksiini (B6) | 2,64 mg |
C-vitamiini | 4 mg |
D-vitamiini | 0,4 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Koneellisesti erotettu broilerinliha (Suomi), vesi, naudanliha (Suomi), sipuli, soijaproteiinivalmisteet, perunahiutale, kananmuna, rypsiöljy, perunajauho, jodioitu suola, naudanrasva, mausteet (mm. chili, mustapippuri), naudan sidekudos, paprikatahna. Lihapitoisuus 11 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet 52 %.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Kohmeisina limittäin GN-vuoassa. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 175 °C n. 1 h kansi päällä. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 160 °C n. 20 min ilman kantta. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 ºC:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4603
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000046034
Myyntierän EAN-koodi
6412000046034
Tukkukoodi
K 20778410, M 1056109, VA 479386
Paino
4,3 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovikääre
Pakkauksen kierrätys
Vie kartonki kartonginkeräykseen ja muovi muovinkeräykseen.