

3826 Poronkäristys 350 g
Perinteisellä reseptillä pitkään haudutettua ja mureaa poronkäristystä sekä kuohkeaa perunamuusia. Aterian täydentää raikas puolukkahillo. Klassikon tunnistaa aina!
- G
- KM
- L
- PP
- RP
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 548 kJ |
Energia (kcal) | 131 kcal |
Rasva | 5,4 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 2,9 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 1,2 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 0,3 g |
Kolesteroli | 26 mg |
Hiilihydraatit | 12 g |
- sokerit | 5,9 g |
Ravintokuitu | 0,6 g |
Proteiini | 7,6 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,75 g |
Natrium | 0,30 g |
Kalium | 300 mg |
Kalsium | 26 mg |
Magnesium | 19 mg |
Fosfori | 130 mg |
Rauta | 2,5 mg |
Sinkki | 1,8 mg |
A-vitamiini RE | 31 µg |
Tiamiini (B1) | 0,07 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,09 mg |
Niasiini NE | 3,7 mg |
Foolihappo | 6 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,20 mg |
C-vitamiini | 3 mg |
D-vitamiini | 0 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Perunamuusi 190 g: peruna, vesi, laktoositon maito, laktoositon voi, perunahiutale, jodioitu suola. Poronkäristys 110 g: poronliha 90 % (Suomi, Ruotsi), sipuli, laktoositon voi, jodioitu suola, maustepippuri, valkopippuri. Poronliha saattaa sisältää luuta. Puolukkahillo 50 g: puolukka, sokeri, vesi, sakeuttamisaine (E 440), säilöntäaine (E 202).
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
3826
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000031160
Myyntierän EAN-koodi
6412001038267
Laatikon EAN-koodi
6412002038266
Tukkukoodi
K 20016276, M 33634, VA 746263
Paino
350 g
Myyntierä / Täysi laatikko
3 / 12
Pakkaus
Muovilautanen, kartonkiholkki
Pakkauksen kierrätys
Irrota pakkauksen muoviosat toisistaan ja vie muovinkeräykseen. Vie kartonki kartonginkeräykseen.