4916 Porsaanleike, gluteeniton 150 g esikypsennetty pakaste 3,9 kg
Rapeaksi paneroitu suomalainen gluteeniton porsaanlihaleike. Miedosti maustettu.
- G
- KM
- L
- M
- PP
- RP
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 915 kJ |
Energia (kcal) | 219 kcal |
Rasva | 13 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 3,8 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 7,0 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 2,6 g |
Kolesteroli | 35 mg |
Hiilihydraatit | 12 g |
- sokerit | 0 g |
Ravintokuitu | 0,1 g |
Proteiini | 12 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,84 g |
Natrium | 0,33 g |
Kalium | 180 mg |
Kalsium | 6 mg |
Magnesium | 13 mg |
Fosfori | 110 mg |
Rauta | 0,6 mg |
Sinkki | 1,4 mg |
A-vitamiini RE | 14 µg |
Tiamiini (B1) | 0,59 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,17 mg |
Niasiini NE | 4,1 mg |
Foolihappo | 1 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,63 mg |
C-vitamiini | 0 mg |
D-vitamiini | 0,3 µg |
Laktoosi | 0 g |
Porsaan kasslerista muotoiltu paneroitu leike
Aineosat
Porsaan kasslerpaisti 66 % (Suomi), gluteeniton korppujauho (peruna, riisijauho, suola, glukoosi), vesi, kasviöljy (rypsi, rapsi), gluteeniton leivitysjauho (muunnetut maissitärkkelykset, jodioitu suola, rypsiöljy), mausteet (mm. mustapippuri, paprika, korianteri, chili, inkivääri), jodioitu suola, sitruunatäysmehutiiviste.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Jäisenä pellille levitettynä. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C 18-25 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 75 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4916
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000049165
Myyntierän EAN-koodi
6412000049165
Tukkukoodi
K 22029394, M 1007716
Paino
3,9 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovikääre
Pakkauksen kierrätys
Vie kartonki kartonginkeräykseen ja muovi muovinkeräykseen.