Possu-pekonipihvit ja juurespannu 320 g

3334 Possu-pekonipihvit ja juurespannu 320 g

Paistoimme mehevät murekepihvit suomalaisesta porsaanlihasta ja savupekonista. Haudutimme possu-pekonipihveille kermaisen, sinapilla ja mustapippurilla maustetun täyteläisen kastikkeen. Juurespannu valmistui lohkotuista perunoista, porkkanapalkeista ja hienonnetusta lehtikaalista. Viimeistelimme juurespannun yrteillä. Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.

  • G
  • L
  • PP
  • Hyvää suomesta
  • Luotetuin

Porsaanmurekepihvi ja peruna-juureslisäke​

Aineosat

Peruna-juureslisäke 150 g: peruna, porkkana, keltaporkkana, lehtikaali, kasviöljy (rypsi, rapsi), jodioitu suola, timjami. Possu-pekonimurekepihvit 95 g: sianliha 55 % (Suomi), savupekoni 14 % [sianliha (Suomi), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451, E 407), glukoosi, savuaromi, säilöntäaine (E 250)], soijaproteiinivalmisteet, sipuli, kananmuna, kasviöljy (rypsi, rapsi), perunahiutale, perunajauho, jodioitu suola, mustapippuri. Kastike 75 g: vesi, laktoositon kuohukerma, maissitärkkelys, sinappi (vesi, sinapinsiemen, sokeri, suola), sokerit, jodioitu suola, mausteet (mm. mustapippuri, paprika), sipuli, valkosipuli, karamellisoitu sokeri. Juureksia 18 %.

Proteiinipitoinen.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi