

4888 Rukiinen silakkamurekepihvi MSC 40 g esikypsennetty pakaste 4,0 kg
Perinteisistä suomalaisista, tutuista raaka-aineista valmistettu silakkafileemurekepihvi. Paneerattu ruisjauhoilla ja esikypsennetty öljyssä.
- L
- PP
- RP
-
-
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 958 kJ |
Energia (kcal) | 229 kcal |
Rasva | 13 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 2,6 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 5,2 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 4,4 g |
Kolesteroli | 74 mg |
Hiilihydraatit | 11 g |
- sokerit | 0,2 g |
Ravintokuitu | 2,2 g |
Proteiini | 16 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,83 g |
Natrium | 0,33 g |
Kalium | 400 mg |
Kalsium | 78 mg |
Magnesium | 42 mg |
Fosfori | 220 mg |
Rauta | 1,4 mg |
Sinkki | 2,4 mg |
A-vitamiini RE | 17 µg |
Tiamiini (B1) | 0,06 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,23 mg |
Niasiini NE | 6,2 mg |
Foolihappo | 25 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,23 mg |
C-vitamiini | 0 mg |
D-vitamiini | 14,2 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Suomalainen msc silakkafilee 79 % (fao 27.3.d, Itämeri), ruisjauho, rypsiöljy, kananmuna, leivitysjauho (vehnäjauho, muunnettu maissitärkkelys), laktoositon voi, jodioitu suola, valkopippuri. Silakkafilee saattaa sisältää ruotoja. Huom! Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa. msc-C-59812.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Jäisinä pellille levitettynä. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 250 °C n. 13 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 75 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4888
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000048885
Myyntierän EAN-koodi
6412000048885
Tukkukoodi
K 20961250, M 1026655, VA 991356
Paino
4,0 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovikääre
Pakkauksen kierrätys
Vie kartonki kartonginkeräykseen ja muovi muovinkeräykseen.