Teriyaki katkarapukakkuja ja nuudeleita 400 g

3768 Teriyaki katkarapukakkuja ja nuudeleita 400 g

Food Story - niissä maistuu koko maailma! Meheviä katkarapukakkuja, mausteisia kasviksia ja nuudeleita. Seesamilla maustettu teriyaki-kastike viimeistelee makukokonaisuuden. Lisää kastike lämmityksen jälkeen nuudeleiden joukkoon ja nauti. Katkarapukakut on maustettu mm. kaffirlimetillä, korianterilla ja chilillä. Tämän Food Story -ruoan inspiraatio tulee vietnamilaisesta makumaailmasta.

  • L
  • M
  • PP

Katkarapupyöryköitä ja maustettuja nuudeleita + teriyakikastike

Aineosat

Kasvis-nuudeliseos 210 g: nuudeli (vehnä), porkkana, paprika, seesamöljy, inkivääri, sokeri, korianteri, jodioitu suola, chili. Katkarapupyörykät 130 g: riisi, katkarapu 26 %, grillattu paprika (auringonkukkaöljy), porkkana, tomaatti, rypsiöljy, vesikastanja, soijaproteiinivalmiste, munanvalkuaisjauhe, perunahiutale, sitruunankuori, korianteri, jodioitu suola, valkosipuli, mausteet (mustapippuri, kaffirlimetinlehti), chili. Saattaa sisältää pieniä määriä kalaa. soijapapu 30 g. Teriyakikastike 30 g: vesi, soijakastike (etikka), seesamöljy, rypsiöljy, riisiviinietikka, fariinisokeri, hunaja, inkivääri, valkosipuli, muunnettu maissitärkkelys, seesaminsiemen, karamellisoitu sokeri, säilöntäaine (E 202).

Proteiinipitoinen. Kuitupitoinen.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä. Sekoita Teriyakikastike nuudeli-kasvisseoksen joukkoon.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi