

8545 Tomaatti-juustopizza 200 g
Tämän juustoisen klassikkopizzan täytimme maukkaalla mozzarella- ja edamjuustolla, täyteläisellä tomaattikastikeella ja herkullisella pestolla. Tässä klassikossa pizzataikina on perinteisesti hiivalla kohotettu ja ihanan rapeaksi pizzauunissa paistettu. Näitä rakastettuja legendaarisia klassikkopizzoja olemme paistaneet jo vuodesta 1981. Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.
- KM
- LO
- PP
- VL
-
-
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 914 kJ |
Energia (kcal) | 218 kcal |
Rasva | 8,8 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 2,6 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 3,2 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 1,1 g |
Kolesteroli | 0 mg |
Hiilihydraatit | 25 g |
- sokerit | 2,9 g |
Ravintokuitu | 2,9 g |
Proteiini | 8,2 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,86 g |
Natrium | 0,34 g |
Kalium | 170 mg |
Kalsium | 92 mg |
Magnesium | 15 mg |
Fosfori | 98 mg |
Rauta | 1,9 mg |
Sinkki | 0,8 mg |
A-vitamiini RE | 42 µg |
Tiamiini (B1) | 0,17 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,08 mg |
Niasiini NE | 2,2 mg |
Foolihappo | 10 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,06 mg |
C-vitamiini | 10 mg |
D-vitamiini | 0 µg |
Laktoosi | 0,05 g |
Aineosat
Tomaatti 35 %, vehnäjauho, edam- ja mozzarellajuusto 15 %, vesi, rapsiöljy, pestokastike (basilika, auringonkukkaöljy, juusto, maniokki- ja perunatärkkelys, sitruunatäysmehutiiviste), oliiviöljy, hiiva, jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, sokeri, valkosipuli, mustapippuri.
Proteiinipitoinen.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Mikroaaltouunissa (800 W): Poista pizza pussista ja kuumenna n. 1 min 30 s. Uunissa: Poista pizza pussista ja kartonkilautaselta. Laita pizza 180 °C uuniin ja kuumenna n. 8 min. Huomioi uunikohtaiset erot.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
8545
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000085453
Myyntierän EAN-koodi
6412001085452
Laatikon EAN-koodi
6412002085451
Tukkukoodi
K 21814548
Paino
200 g
Myyntierä / Täysi laatikko
10 / 20
Pakkaus
Kartonkialusta,saumattu muovipussi
Pakkauksen kierrätys
Vie muovi muovinkeräykseen ja kartonki kartonginkeräykseen.