Tuoremakkarapasta livornolaisittain 320 g

3866 Tuoremakkarapasta livornolaisittain 320 g

Italia lautasella Tuoremakkarapasta livornolaisittain on säväyttävä pastaruoka, jossa tuoremakkarapyörykät ovat hautuneet punaviinillä, kermalla ja parmesaanijuustolla maustetussa kastikkeessa. Erittäin lihaisat tuoremakkarapyörykät sian- ja naudanlihasta on maustettu mm. valkosipulilla, fenkolilla ja chilillä. Yhdistelmä gluteenittoman pastan, kesäkurpitsan ja uunikuivatun tomaatin kanssa tuo Sikke Sumarin makumuistot Livornosta lautasellesi.

  • G
  • KM
  • L
  • PP

Aineosat

Kasvispasta 145 g: gluteeniton pasta (maissijauho), grillattu kesäkurpitsa (auringonkukkaöljy), uunikuivattu tomaatti, oliiviöljy, basilika. Kastike 120 g: säilötty tomaatti, parmesanjuusto, laktoositon kuohukerma, punaviini, sipuli, valkosipuli, maissitärkkelys, mausteet (mm. chili, oregano, rosmariini), oliiviöljy, jodioitu suola, karamellisoitu sokeri. Tuoremakkarapallot 55 g: sian- ja naudanliha (Suomi), rypsiöljy, valkosipuli, jodioitu suola, mausteet (mm. mustapippuri, chili). 100 g:aan makkaraa on käytetty 120 g lihaa.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi