Wasabikirjolohta ja riisiä 400 g

3759 Wasabikirjolohta ja riisiä 400 g

Food Story - niissä maistuu koko maailma! Mehevän mausteiset ja muhkeat kirjolohipyörykät inkiväärillä ja vesikastanjalla maustetun riisin kera. Lämmityksen jälkeen lisättävä miedosti polttava wasabimajoneesi viimeistelee ateriakokonaisuuden. Kirjolohipyörykät on valmistettu suomalaisesta Saaristomeren kirjolohesta.

  • G
  • L
  • M
  • PP
  • Avainlippu

Kirjolohipyöryköitä ja maustettua riisiä + wasabimajoneesi

Aineosat

Riisi-kasvisseos 240 g: riisi, porkkana, vesikastanja, riisiviinietikka, inkivääri, jodioitu suola, balsamiviinietikka, sokeri. Kirjolohipyörykät 130 g: Kirjolohi 65 % (Suomi), peruna, pinaatti, kananmuna, lehtiselleri, porkkana, rypsiöljy, perunahiutale, jodioitu suola, mustapippuri. Wasabimajoneesi 30 g: rapsiöljy, vesi, kananmunankeltuainen, valkoviinietikka, suola, sokeri, pinaatti, sinapinsiemen, aromit, sitruunatäysmehutiiviste, wasabitahna 0,2 % (piparjuurijauhe, wasabijauhe, soijapapuöljy, maltodekstriini), säilöntäaine (E 202).

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi