Saarioinen Oy

Ruokaisat salaatit ja muut kevään uutuustuotteet

4512 COUSCOUSSALAATTI

Täyteläinen salaatti couscousista, kasviksista ja linsseistä. Makua antavat yrtit ja raikas sitruuna-vinegrettikastike. Maistuu salaattina sellaisenaan, mutta soveltuu myös erinomaisesti ruokaisien salaattien pohjaksi lisäämällä salaattiin esimerkiksi fetaa, papuja, katkarapuja, broileria ja paahdettuja siemeniä.

Couscoussalaatin voi myös kuumentaa, joten siitä saa helposti lämpimän kasvislisäkkeen.

4514 TÄYSJYVÄPASTASALAATTI JUUSTOLLA

Ruokaisa pastasalaatti, jota voi tarjota yksin sellaisenaan tai vaikkapa kasvisruokapäivän lämpimän ruoan lisäkkeenä. Salaatin pohja on suomalainen täysjyväpasta. Pastan lisäksi ruokaisuutta tuo pehmeänmakuinen juusto. Raikkautta ja väriä saadaan kasviksista, pyöristävää makeutta ripauksesta mangoa.

8571 EVÄS PIZZAPALA KASVIS-MOZZARELLA 100 G

Herkullinen, kädestä syötävä pizzapala, jossa maukkaan tomaattikastikkeen seurana on pestokastikkeella maustettua täyteläistä mozzarellajuustoa, kirsikkatomaattia, paahdettua paprikaa ja ananaspaloja.

8206 PAAHDETTU LEPPÄSAVU-PEKONI, KYPSÄ

Suomalainen possunkylki.
Sopivan kokoinen; noin 1/3 kyljen kokoinen -> n. 5 cm leveä.
Hyvä maku; sopivan savuinen ja paahteinen.
Aamiaiselle, leivän väliin, pizzan päälle, grilliin, patoihin, vuokaruokiin, street foodiin, salaatteihin.
Käytettävyys kylmänä ja lämpöisenä.

8207 VIIPALOITU LIHAHYYTELÖ

Perinteinen keitetystä lihasta valmistettu saksalaistyyppinen lihahyytelöviipale. Viipaleen paino n. 16 g.

8276 KUORETON NAKKI, VÄHEMMÄN SUOLAA JA RASVAA

Kappalepaino 30 g. Pituus 110 mm, kaliiperi 18 mm. Sydänmerkki-tuote, tuoteryhmässään rasvan ja suolan kannalta parempi valinta.

ROSE-PAISTIT

Saarioisten rose-paistit ovat alhaisessa lämpötilassa pitkään haudutettuja mureita ja mehukkaita uutuuksia. Rose-naudanpaisteja ja -karitsanpaisteja voi käyttää kylmänä tai lämpöisenä ja käyttötarkoituksen mukaan ohuena tai paksuna siivuna. Naudan rose-paahtopaisti ja -kulmapaisti löytyvät pakastealtaasta ympäri vuoden. Rose karitsan paahtopaisti on tuoretuote ja markkinoilla 27.3.-13.4.2017.

7640 Rose naudan kulmapaisti

7641 Rose naudan paahtopaisti

7651 Rose karitsanpaisti