Saarioinen Oy

Onnea 60-vuotiaalle maksalaatikolle! Maksalaatikkopäivää vietetään 10.10.2017

MAKSALAATIKKOPÄIVÄ 10.10.

Kansallisena Maksalaatikkopäivänä tarjotaan maksalaatikkoa jokaiseen ruokapöytään: rusinoilla, rusinoitta, laktoosilla ja laktoosittomana. Tietysti Saarioisten Puolukkahillon kera.

VUOSI 2017 ON JUHLAVUOSI: MAKSALAATIKKO TÄYTTÄÄ 60 VUOTTA!

Laatikoiden tarina alkaa vuodesta 1957, jolloin Saarioisten tilalla Sahalahdessa syntyi radikaali ajatus: ryhdyttiin valmistamaan tuoretta, valmista ruokaa, joka myytäisiin kotiin vietävissä pakkauksissa.

Aluksi laatikoita myytiin suoraan pakettiautosta ja vain joitakin kymmeniä rasioita päivässä. 60 vuotta myöhemmin Saarioisten maksalaatikko on Suomen ostetuin valmisruoka-ateria* ja sitä myydään lähes 9 miljoonaa rasiaa vuodessa.

MAAILMA MUUTTUU, MAKSALAATIKKO PYSYY

Alkuperäisen maksalaatikkoreseptin takana oli Saarioisilla työskennellyt talousopettaja Mertta Järvi. Tuotteen resepti on pysynyt miltei muuttumattomana alusta asti. Riisiä ja maksaa maustavat valkopippuri ja suola.